»
»
Топ 3 добавки за детокс на тялото
Топ 3 добавки за детокс на тялото
0
1179
Детоксикирането на тялото е изключително важно за правилното функциониране на редица здравословни процеси в човешкия организъм. Съвременният начин на живот, често води до натрупването на тежки метали и токсини в тялото, в резултат на което, започваме да се уморяваме повече, здравето ни се влошава и когнитивните функции на мозъка намаляват. За това е хубаво да приемаме хранителни добавки, които подпомагат изчистването на тялото и най-вече черния дроб. Ние от Хая Лабс, подбрахме за теб три изключително полезни и същевременно високоефективни хранителни добавки, които ще ти помогнат в борбата с токсините и вредното влияние на свободните радикали.

 
Бял трън (Магарешки бодил)


 
Белият трън е билка, която е известна със своите мощни детоксикиращи свойства. Тя влияе изключително добре върху здравето на черния дроб и подпомага изчистването му от тежки метали и токсини, които са натрупани в следствие на нездравословен начин на живот, прекомерна употреба на алкохол, лекарства и други.

Освен това, белият трън стимулира работата на имунната система, балансира нивата на холестерол в тялото и подобрява когнитивните функции на мозъка. Не на последно място, тази толкова полезна добавка, влияе позитивно върху състоянието на кожата, укрепва костите и подпомага здравословното сваляне на килограми.

МагнезийМагнезият е хранителна добавка, която има куп здравословни ползи за цялото тяло. Една от тях е способността му да подпомага детоксикацията, като стимулира изчистването на токсините през храносмилателния тракт, посредством приятните му слабителни свойства.

Той е особено подходящ минерал, когато имаме повишено съдържание на алуминий, живак и олово в тялото. Дори и минимални количество от тези тежки метали, може да има негативен ефект върху здравето.

Освен това, магнезият регулира кръвното налягане, подобрява функцията на мозъка и може да се справи дори и с тежко главоболие, породено от мигрена.
 
ПробиотикПриемането на пробиотична добавка е отличен начин за подобряване на храносмилателното здраве, което е необходимо за елиминирането на токсините. Пробиотиците са така наречените „добри“ бактерии в червата. Те спомагат за възстановяване на чревната флора и имат позитивен ефект върху чернодробните ензими, особено при хора с цироза.

Освен това, пробиотиците спомагат за извеждането на токсините приети посредством храната и водата. Не на последно място, те имат позитивен ефект върху здравето на сърцето, подобряват работата на мозъка и стимулират работата на имунната система.

Хая Лабс.
коментари
добави коментар
име *
е-мейл адрес *
код (*)
коментар *
Реклама
©2024 Haya Labs ®. Всички права запазени. | Правила и условия