»
»
Нов продукт! Зелен чай от HAYA LABS!
Нов продукт! Зелен чай от HAYA LABS!
0
1352
Haya Labs с гордост обявява пускането на нов продукт в категорията зелен чай, който подобрява здравето и през този сезон. Haya Labs Green Tea има за цел да популяризира зеления чай и да го направи достъпен за широк кръг от потребители, като поддържа активни през целия ден хората, които пият чай.
 
С нарастващото нужда за по-здравословен живот, потребителите включват зеления чай като част от ежедневната си диета, за да бъдат активни и подмладени. Зеленият чай  от Haya Labs има за цел да балансира прекомерното приемане на нездравословни храни и напитки и е пригоден да бъде предпочитаната напитка, която "прочиства" тялото. 
 
В Haya Labs винаги сме вярвали в това да направим нашите продукти достъпни за всички потребители и правим това с Haya Tea, като предлагаме опаковка на изключително добра цена заедно. Чаят Haya Labs предлага отличен вкус, съчетан с много полезни свойства.
 
Haya Labs е изборът за милиони клиенти заради своето качество, разнообразие и цена. Кокетно опакован в компактна опаковка от 20 торбички, Haya Labs Green Tea е специално изработен, като се има предвид оригиналния вкус, балансиращ безпроблемно със здравословния начин на живот, който потребителите търсят. Ободряващата смес от зелен чай с богат набор от антиоксиданти осигурява превъзходен вкус и здраве във всяка чаша.
.
коментари
добави коментар
име *
е-мейл адрес *
код (*)
коментар *
Реклама
©2024 Haya Labs ®. Всички права запазени. | Правила и условия